El Taller Escola Sant Camil guanyador del Premi Ciutat de Barcelona. Us conviden a cel·lebrar-ho tot junts.

5 febrero, 2017 | Sin categoría | Por Admin | 0 Comentarios

Us convidem a tots a cel·lebra-ho tots junt el proper dia 16 de febrer al la Seu de Districte d’Horta-Guinardo!

Benvolguts/des

Fa uns moments l’Ajuntament de Barcelona ha comunicat que el Taller Escola Sant Camil ha estat guardonat amb el Premi Ciutat de Barcelona en la categoria de Cultura Popular i Tradicional pel “Pessebre Vivent de la Torre del Suro”.

Volem agrair aquest premi, al jurat, a qui ens hagi proposat, a qui ha considerat que la nostra proposta era mereixedora d’aquest reconeixement. Nosaltres els que formem part del Centre Ocupacional Taller Escola Sant Camil avui ens sentim immensament afalagats, feliços, i molt afortunats.

Nosaltres mai fem les coses sols, per això volem agrair i compartir aquest premi amb tots aquells que sumen voluntats i que han cregut sempre que el “Pessebre Vivent de la Torre del Suro” era una proposta de la cultura popular en majúscules, normalitzada i inclusiva.

Als patrocinadors que el fan viable i que s’han fidelitzat edició rere edició. Als mitjans de comunicació, ràdios, diaris digitals i de paper, televisions, fotògrafs, dissenyadors gràfics que sempre troben un racó per nosaltres i ens fan d’altaveu incondicional. A les entitats, associacions i organitzacions que mai han tingut un no a tot allò que els hem demanat.

A tots aquells veïns del Guinardó que quan hem tingut edicions difícils s’han posat al nostre costat, colze amb colze arribant al recinte amb molt de fred, algun cop amb neu, a remuntar la representació quan la meteorologia s’havia mostrat adversa i especialment destructora. O senzillament a fer-nos companyia en els moments fatídics de suspendre la representació, moments n’hi han hagut de bons i de dolents.

Al Districte Horta – Guinardó sempre al nostre costat, que fa mans i mànigues per tal de que la màgia d’aquest pessebre es materialitzi amb no pocs esforços a les nostres demandes.

A la gran família que formem el Taller Escola sant Camil, als professionals compromesos, voluntaris, familiars, i com no els que fan que la representació tingui sentit, el veritable motor i combustible de la proposta i que fan que el missatge del pessebre arribi lluny, les persones amb discapacitat intel·lectual que any rere any renoven el seu compromís amb el pessebre, amb esforç i molta, molta il·lusió.

Ja ho veieu, no acabaríem mai. El secret del “Pessebre Vivent de la Torre del Suro” és que ja és de tothom i nosaltres el volem així.

Aquest reconeixement ens esperona a continuar la tasca, i aquest camí normalitzador que varem encetar fa molts anys, més de cinquanta, d’acompanyament a les persones amb discapacitat intel·lectual. I en aquest cas, mes que mai, volem ser fidels a un dels lemes del nostre pessebre que diu que vol ser el “nostre regal de Nadal a la Ciutat de Barcelona”.

Moltes Gràcies

**Norbert FotoSant Camil Pessebre

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *