Balanç de la tercera setmana inclusiva – Estada pis tutelat del passat mes de març

16 abril, 2024 | Sin categoría | Por Admin | 0 Comentarios

El resultat va ser encara millor que en les dues anteriors edicions: Més persones se’n van beneficiar, tot es va desenvolupar amb plena normalitat i tant els usuaris i usuàries, com també les monitores d’ Oratge, van expressar la seva plena satisfacció després de l’experiència.

Posteriorment es va fer arribar una circular a totes i tots els usuaris del Taller amb l’objectiu de conèixer les persones interessades en apuntar-se per a replicar el model de forma estable, de dilluns a divendres totes les setmanes de l’any, a excepció del mes d’agost i altres festius, tal com es va plantejar a l’assemblea.

Esperem que més famílies es decideixin aviat a donar el pas i això permeti tirar endavant aquesta iniciativa tant important per a una vida independent dels nostres fills i filles.