¡Hola y bienvenidos a nuestro proyecto: l’Associació d’Amics de Sant Camil!

1 febrero, 2016 | Sin categoría | Por Admin | 8 Comentarios

La Assoociació d’Amics Sant Camil nace con el objetivo de ayudar a todas las personas que forman parte de la Comunidad del Taller Escola Sant Camil. Es fruto del interés de los padres por mejorar la calidad de vida de sus hijos y familiares, así como dotarles de proyecto de vida que les permita desarrollarse como personas dentro de un entorno adecuado.

La Asociación nace con tres objetivos claros:
> A corto plazo: Crear iniciativas que ayuden a desarrollar las actividades del Taller creando grupos de trabajo y apoyo tanto las personas que desarrollan su actividad en el Taller como a sus familias.
> A medio plazo: Dar el apoyo necesario para que todas las actividades del Taller Escola Sant Camil se puedan seguir desarrollando.
> A largo plazo: La construcción de una residencia para las personas que desarrollan su vida laboral en el Taller Escola Sant Camil.

Con una pequeña aportación mensual nos ayudarás a dotar de mejores medios a todas estas personas. Como «Socio colaborador», recibirás una completa información de todas las actividades que desarrollemos desde la Asociación, así como promociones que nuestras empresas colaboradoras ofrecen a todos los socios.

¡Gracias por ayudar a los que más cerca tienes y a quien más lo necesitan!

8 comentarios en “¡Hola y bienvenidos a nuestro proyecto: l’Associació d’Amics de Sant Camil!”

 1. Francesc

  Os deseamos mucha suerte en este nuevo proyecto!!.

 2. Marta Saiz Bosch

  Hola, soc la mare de la Vanessa, ahí vaig estar en la reunió que es va fer en el centra per explicar-nos els avenços de l’associacio i aprobar els membres de la junta.

  Em va agradar molt poguer participar-hi i comprobar que hi ha gent que te moltes ganes de fer coses.

  Demanant l’aportacio d’ideies per a conseguir ingresos per l’associació, us vaig comentar que podría ser una bona idea, intentar contectar amb diferents grups de teatre on en la compra de l’entrada a la función, incluís una petita aportación per l’associació. Tambe crec que seria una bona ideia i senguint en aquesta mateixa línea, conectar amb la sala «Luz de Gas», on els diumenges per la tarda fan discoteca per a persones amb discapacitat. Com ja tothom sabeu, es una sala on si donen lloc molts d’altres esdeveniments del mon de la música i en fan reclam en la radio. Al mateix moment de fer l’anunci per la radio tambe es faria esment de que en la compra de l’entrada s’inclou una aportació «x» que va destinada a l’associació nostre.

  Sempra a la vostre disposició

  Aprofito per felicitar-vos per la vostra tasca.

  Marta

 3. Admin

  Hola Marta,

  Moltes gràcies per el teu suggeriment. Prenent nota i ho afegim a l’agenda de la propera reunió. Us anirem informant.

  Salutacions

 4. Jordi Badia

  Es molt bona idea, Marta.
  Disposo d’un llistat de companyies de teatre que podria ajudar a la campanya que proposes.
  Ho comentarem a la propera reunió per veure si podem donar-hi forma.

  Abraçada!

 5. Marta Saiz Bosch

  Benvolguts membres de la junta,

  despres d’haber expresat el meu desitj de poguer formar part de la junta i d’aquesta manera poguer tenir oportunitat de poguer participar d’una manera mes directa en el projecta i no obtenir cap resposta, entenc que no hi ha interés. De totes maneres i seguint amb la meva proposta de contactar amb la sala «Luz de Gas», dir-vos que ja ho hi fet. He parlat amb la persona que porta tots aquest temes i m’ha explicat com funcionen.
  En el nostra cas sería de la següent forma. Ells posen a la nostra disposicó tota l’estructura: la sala, técnics de so i llum, cambrè, guardaroba etc.. i resta de personal necesari, a cost «0», pero el producte l’hem de buscar nosaltres, per ejemple el grup de música que volguem i encarregar-nos de la propaganda que volgem fer i com, de la venda d’entrades etc…
  Ell em comentaba que es força dificil. Hem de aconseguir gent que mogui gent. Músics coneguts o d’altres actuacions que la gent tingui ganes de anar a veura. Tot això porta molta feina organitzativa i naturalment, temps i diners. Un cop noslatres tinguesim algu, li hem de comentar en ell, sentar-nos i decidir. Ell ens dirá si val la pena for-ho o no.
  Be, em sap greu, donç francament, pensaba que sería més facil, pero no es aixi.
  A partir d’ara i amb les cartes sobre la taula, es cuestió de decidir si volem fer alguna cosa en aquesta direcció, com i quina.

  Salutacions cordials

 6. Jordi Badia

  Hola Marta,
  Crec que tots a la Junta estaríem encantats de que t’hi integressis. Potser hi ha hagut alguna mena de desconnexió o manca d’hàbits (estem començant…) però insisteixo, ens agradaria molt la teva incorporació. És més, ho necessitem. Així que indica’ns sis plau quins horaris t’anirien bé per reunir-te, i mirarem d’acomodar-nos-hi a totes o algunes de les reunions que fem. Gràcies!!!

 7. Roser Serrano

  Benvolguda Marta,
  Moltes gràcies per la teva tasca. Com a membre de l’Associació tens dret a participar activament en els grups de treball i per tant a assistir a les reunions. Després de Setmana Santa tenim previst trobar-nos i seria bo que vinguessis per aportar qualsevol idea en benefici de l’Associació. T’esperem!!

 8. Admin

  Hola Carme,

  si vols fer una aportació puntual la pots fer a través de la nostra pagina web en l’apartat «Colabora». El link es aquest http://www.ascamil.org/colabora-con-nosotros/. Si voleu fer-vos soci nomes teniu que omplir el formulari de domiciliació bancaria que pots trobar en aquest link http://www.ascamil.org/Formulari_web_domiciliacio_bancaria.pdf. Moltes gràcies per el teu interès.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *